Galeco STAL²

Galeco STAL² négyszögszelvényű ereszrendszer x négyszögszelvényű lefolyórendszer. STAL a négyzeten! STAL² puritán modernitás x esztétikus megjelenés. A korszerű tető dísze, amely egyben az egész épületnek egységes megjelenést biztosít.

A homogén megjelenés  a Decor panel külső szélét lefedő takarólemeznek is köszönhető, amelyet a  csatornatartó alsó horonyrészébe bepattintással rögzíthetünk.  A takarólemez elrejti az eresz homlokoldalát, valamint a csatornatartókat, és ezzel egységes kompakt tetőmegjelenést eredményez.

baner_stal2-maly.png

Rynny kwadratowe w systemie rynnowym Galeco STAL 2

 

A takarólemez bármikor könnyen eltávolítható pl. az esetleges karbantartó munkák elvégzése céljából. A takarólemez horonyrésze könnyen becsúsztatható a Decor panel J elemébe. STAL² + előtétlemez + Galeco-Decor ereszalja = egységes esztétikusan kompakt tetőlezárás.

A Galeco Stal 2 lefolyórendszere is szögletes. A lefolyók épület homlokzatán kívüli elhelyezése modern, „minimál” stílust kölcsönöz az épületnek. A szögletes lefolyó szerelése, a Decor panelen történő áthatolása után ugyanúgy történik, mint a hagyományos rendszerek esetén.

A négyszögszelvényű csatorna-rendszer elemeit megtalálja a „Rendszer elemei 150/80” nevű fül alatt.

 

Rozmiary rynien kwadratowych w systemie Galeco STAL 2

Méretek

A Galeco STAL2 150/80x80 ereszcsatorna-rendszer családi házak, lakóházak valamint kisebb ipari létesítmények vízelvezetésére szolgál. A rendszer szögletes profiljának köszönhetően több esővizet tud elvezetni, mint a a félkörszelvényű 125-ös méretű csatornák.

Az eresz kiterített szélessége 33 cm. A szögletes lefolyócső rendszer megtervezésének alapgondolata az volt, hogy a ideálisan megalkotott rendszer az épület organikus díszévé váljon.  

 

Szín

A tetőfedőanyag illetve homlokzat színéhez igazodva három színben gyártjuk a szögletes ereszcsatorna-rendszert.

A takarólemez egyedi  megrendelésre bármely RAL színben megvásárolható.

RAL szín Galeco szín Alapanyag
~ RAL 9005 B Fekete kolor_czern.png bevonatos acél
~ RAL 7015 A Grafitszürke kolor_grafitowy.png bevonatos acél

 

Rynny kwadratowe - maskownica kwadratowa - system rynnowy Galeco STAL 2

A Decor panelhez csatlakoztatható takarólemez

A takaró lemez a speciálisan kialakított homlokdeszkás csatornatartó  alsó részében kialakított hornyába pattintható.

A felhelyezett takarólemez U alakú horonyrésze a J profil rögzítésére szolgál. A takarólemezt bármikor le lehet venni, pl. karbantartó munkák elvégzése céljából.

A takarólemez alsó része a Decor panel J lécének a formáját követve került kialakításra, ez megkönnyíti a panel becsúsztatását a lemezbe és a tető lezárását egységessé, esztétikussá teszi.