Társadalmi felelősség

Környezetvédelem:

Vállalatunk fokozott figyelmet szentel a környezetvédelemnek.

Az ember és az őt körülvevő környezet közötti kölcsönhatások világosan meghatározhatók. „A világ értünk van, mi pedig a világért” Gondoskodás a jövő nemzedékről egyet jelent a környezetünkről való gondoskodással. Ebből kifolyólag cégünk nagyon komolyan áll hozzá a környezetvédelem kapcsán felmerült problémákhoz.  Szeretnénk úgy élni és tevékenykedni, hogy közben összhangban maradjunk a természettel. Sok energiát fektetünk a környezetvédelem fejlesztésébe, az ökológiai tudatosság növekedésébe, és az olyan szervezetekkel való együttműködésbe, melyek ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel foglalkoznak.

Korszerű technológiák és alapanyagok alkalmazásával minimalizáljuk a hulladék mennyiségét. Különös figyelmet fordítunk a hulladék csökkentésére szelektálásuk és újrahasznosításuk által.

Büszkék vagyunk arra, hogy nem járulunk hozzá további szemétdombok gyarapításához a Földön.

Jótékonysági tevékenység:

Az üzleti tevékenység alapvető, de nem egyetlen tevékenysége cégünknek. Mindennapi munkánk során igyekszünk odafigyelni azokra, akik saját hibájukon kivül kerültek bajba. Mindenekelőtt a gyerekeknek igyekszünk lehetőségeink szerint segítséget nyújtani, akik különféle sajnálatos okokból gyakran alapvető problémákkal küzdenek, mint pl. hiányzó tető a fejük felett vagy oktatáshoz való hozzáférés.

Tudjuk, hogy a mi segítségünk csepp a tengerben, mégis bízunk benne, hogy legalább kis mosolyt sikerül fakasztanunk mások arcán annak ellenére, hogy életükön végigsöpört a vihar.