Műszaki adatok

A Galeco BEZOKAPOWY ereszcsatorna-rendszer ideális megoldást jelent hagyományos tetőeresz nélküli, szigetelt házak esetén, ahol a rendszert egyenesen a szigetelésbe lehet szerelni.

A rendszer 125 mm széles, négyszögletes acél ereszcsatornából áll, valamint PVC-U -ból készült 70 x 80 mm nagyságú lefolyócsőből.

Az ereszcsatorna és lefolyócső csatlakozásának keresztmetszeteutter and fall pipe intersection

Effektív tetőfelület kiszámítása

 

Tetőfelület  m2-ben = (C/2 + B) x tető hossza

Teljesítmény táblázat

Összehasonlítva a táblázatban lévő adatokat a felülettel, amelyről el kell vezetni a vizet, megtudhatja, hogy adott épület esetén hány lefolyócsőre van szükség, illetve, hogyan lehet őket a legmegfelelőbben elhelyezni. A táblázatban lévő adatok meghatározzák azt a maximális tetőfelületet, amelyről egy függőleges lefolyó képes elvezetni a vizet a lefolyócső központi vagy szélső elhelyezése esetén.

A lefolyócső elhelyezése A rendszer vízelvezető képessége
szélső 90 m2
központi 180 m2

* Ezek a számítások készülnek, feltételezve, hogy az intenzitás a csapadék 75 mm / h és a maximális tetőhajlásszög 50 fok. Tetők kevesebb, mint 10 fok, vagy sima, a maximális effektív tetőfelület megegyezik a terület a tető.

 

Informacja o rozmiarze

Információ a méretekről

A  125/70x80 nagyságú Galeco BEZOKAPOWY eseszcsatorna rendszer tetőeresz nélküli családi házak, társasházak és kisebb ipari létesítmények számára ajánlott. A négyszögletes profilnak köszönhetően az ereszcsatorna vízelvezető képessége nagyobb mint 125 mm, kerek profillal rendelkező konkurens termékeké. A négyszögletes csövek úgy lettek megtervezve, hogy teljes egészében el lehessen őket rejteni a ház szigetelésébe.

Színes

A tetőtől, ill. homlokzattól függően a takarólecek 11 különböző színben szerepelnek ajánlatunkban. Egyedi megrendelésre a takarólécek bármilyen RAL színre befesthetők.

      anyagi Symbol elem  
~ RAL 9005 B Fekete STAL MD Black
~ RAL 7015 A Grafit STAL MD Graphite

 

Speciálisan megtervezett homlokzati tartó

A speciálisan megtervezett homlokzati tartó alsó részében reteszelő mechanizmus található, ennek köszönhetően a takaróléceket be lehet pattintani. Az ereszcsatorna karbantartásának céljából a takaróléceket bármikor el lehet távolítani. A takaróléc, tartó és ereszcsatorna Galeco által kidolgozott műszaki megoldás, mely a Lengyel Szabadalmi Hivatal védjegyével rendelkezik.Homlokzati tartó bepattintós rendszerrel.