Galeco Tytan-Cynk

 

Hölgyeim és Uraim!

Nagy örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy április elején ajánlatunk további ereszcsatorna rendszerrel bővül – a Galeco TYTAN-CYNK rendszerrel. A természetes acéllemezből készült rendszer vastagsága 0,7 mm, cinktartalma 99,995%. Gyártása a PN-EN 612 szabvány szerint történik, alapjául a hagyományos gyártási módszerek szolgálnak, szerelése a titán-cink rendszerekre vonatkozó utasításokat követi.

A termék életciklusának első fázisában a rendszert 127-es (280 mm bővítése) és 153-as (333 mm bővítése)  méretben fogjuk forgalomba hozni, melyhez 80 és 100 mm lefolyócsőt kínálunk. A fent említett termékek Galeco négy értékesítési irodájában lesznek elérhetőek - Gdyniában, Mikołowban, Poznanban és Wrocławban. A többi értékesítési irodában a termék "kérésre" lesz elérhető. A rendszer forgalmazása a Galeco értékesítési irodákból, standard szállítási határidő betartása mellett történik, így logisztikai szempontból magas színvonalú szolgáltatást és gyors szállítást biztosítunk.

A termék életciklusának későbbi fázisaiban kínálatunkat a rendszer további méreteivel valamint fém patinából készült változatával kívánjuk bővíteni.

Bízom benne, hogy az új rendszer elnyeri az Önök tetszését és a Galeco termékkínálatának szívesen alkalmazott rendszerévé válik. Várjuk kérdéseiket, megrendeléseiket.

 

Tomasz Piotrowski

Sales and Marketing Director

Galeco Tytan-Cynk rendszer elemei

 

Projektek