Bemutatkozás

Galeco Sp. z o.o. 1996-ban alakult kizárólag lengyel magántőke részvételével. Galeco a GALECO Rainwater Technology nevű üzleti csoport egyik tagjaként működik.

Fő tevékenységi körünk a csapadékvíz elvezető rendszerek tervezése, gyártása és forgalmazása.  "Zászlóshajó" termékeink az esővízcsatorna rendszerek.

 Működésünk első éveiben PVC rendszerek importálásával foglalkoztunk, idővel megkezdtük termékeink gyártását saját márkanév alatt is. Galeco széles kínálata tevékenységünk során összegyűjtött tapasztalat, valamint számos aprólékosan elvégzett marketing kutatás eredménye.  A fogyasztói igényekre való odafigyelés, ezek teljesítése azt eredményezte, hogy cégünk az ereszcsatorna rendszerek gyártóinak élvonalában találta magát Lengyelországban.

Ajánlatunk magába foglalja a PVC-ből készült ereszcsatorna rendszereket - ezek a legrégibb termékek kínálatunkban. A Galeco STAL termékünk felületkezelt acélból jelentős sikereket ér el a hazai és az export piacokon egyaránt. Kínálatunkban továbbá megtalálható a Galeco LUXOCYNK gazdaságos rendszer horganyzott acélból, valamint legújabb termékünk, a Galeco rejtett ereszcsatorna rendszer. A kínálatot a kiváló minőségű Galeco DECOR ereszalja rendszer egészíti ki.

A Galeco által gyártott termékek legfőbb jellemzője a csatorna külső peremének befelé fordulása, mely intenzív eső esetén is megakadályozza a víz átbukását az ereszen.  További kiváló tulajdonságuk a mechanikai hatásokkal szembeni nagy ellenálló képesség és színtartósság. Ellenállnak a korróziónak és rezisztensek az esővízben található anyagokkal (savak, lúgok, sók) szemben.

Működésünk során folyamatosan bővítjük kereskedelmi hálózatunkat. Lengyelország területén jelenleg nyolc helyi iroda áll ügyfeleink rendelkezésére, mégpedig a következő városokban: Gdynia, Mikołów, Płock, Poznań, Puławy, Tarnów, Varsó és Wrocław. Ez a területi eloszlás lehetővé teszi ügyfeleink optimális ellátását, kiszolgálását, és teljes rugalmasságot biztosít.

Tapasztalt szakembereink által speciálisan kidolgozott és folyamatosan fejlesztés alatt álló logisztikai rendszerünknek köszönhetően az említett értékesítési pontokban az áru folyamatosan készleten van és ügyfeleink rendelkezésére áll. 

Külföldi piacokon a Galeco 2001.-től van jelen. Stratégialag elsődlegesnek az orosz
 és ukrán piacot tekintjük. A környező nemzeti piacokon három leányvállalat képviseli cégünket  - GALECO Hungaria Magyarországon, GALECO Slovensko Szlovákiában és GALECO Ukrajna Ukrajnában. Továbbá  Fehéroroszországban, Litvániában, Lettországban, Csehországban, Romániában, Moldovában, Izlandon, Kazahsztánban és Romániában is forgalmazzuk termékeinket. Jelenleg Törökország, Anglia és Tádzsikisztán piacaira vezetjük be ereszcsatorna rendszereinket.

Partnereinknek kedvező együttműködési feltételeket kínálunk. A termékek széles skálája, a határidőre történő szállítás, a számlák hatékony rendezése mind-mind gyümölcsöző együttműködést garantál, és ami ezzel jár, sikereket tevékenységünk számos területen.
Fő erősségünk termékeink minősége, a sok éves tapasztalat és a magasan képzett személyzet.

Cégünk minőségét és megbízhatóságát számos, termékeink és munkánk magas színvonalát bizonyító, oklevél és bizonyítvány tanúsítja.

Társaságunk alapelvét jól tükrözi a logónk, amely cégünk optimista karakterét hangsúlyozza. Mottónk "esőben is mosolyogva" azt sugallja, hogy minden megoldható, ha kedvezőtlen körülmények között is jókedvvel, bizakodóan állunk hozzá a problémához. Ilyen módon kívánjuk cégünk pozitív arculatát folyamatosan építeni és erősíteni.  Célunk, hogy a cég neve a professzionalitás és a pozitív hozzáállás szinonimájává váljon.