Altalános információk

A Galeco PVC rendszer polivinil-kloridból készül. Az alapanyag jó minősége,  mechanikai hatásokkal szembeni ellenálló képessége, rugalmassága, hajlíthatósága és 100%-os korrózió mentessége garantálják a rendszer hosszú élettartamát.

A Galeco PVC rendszer polivinil-kloridból készül. A rendszer hosszú élettartamát az alapanyag jó minősége,  mechanikai hatásokkal szembeni ellenálló képessége, rugalmassága, hajlíthatósága és 100%-os korrózió mentessége garantálja.

2008 óta a PVC rendszerek új technológiával, koextrudálással történik. Az esztétikus megjelenés, színtartósság, valamint a széles szín- és méretválaszték lehetővé teszi, hogy bármely épülethez kiválaszthassuk az optimális méretű és színű ereszrendszert.

Az ereszcsatorna funkcionálisan is fontos jellemzője  a befelé forduló külső perem, amely még intenzív esőzés esetén is megakadályozza a víz átbukását az eresz peremén.

A rendszer összes elemét nagy precizitással dolgoztuk ki annak érdekében, hogy szabályos felszerelés esetén évek múlva is hibamentesen működjön az ereszcsatorna. A stabilitás szempontjából legfontosabb elemeket - az összekötő idomot és a betorkolló csonkot- fülekkel láttuk el, amelyek segítségével ezeket mereven tudjuk rögzíteni a homlokdeszkához. A szakszerű szerelés eredményezi, hogy a rendszer egyetlen „mozgó” eleme az ereszcsatorna lesz.

Alapanyag

Az ereszcsatorna-rendszert kemény  polovinilkloridból gyártjuk. Jellemzője a nagy mechanikai tartósság, tűzállóság, korrózió mentesség, a legtöbb, vízben oldódó vegyianyaggal szembeni rezisztencia, valamint a baktériumokkal szembeni biológiai ellenálló képesség. A megfelelő adalékanyagok alkalmazásának köszönhetően a termékek szép színűek és csillogó felülettel rendelkeznek, valamint az UV sugárzás káros hatásának is ellenállnak..

 

Technológia

2008-ban társaságunk a Galeco PVC ereszcsatorna-rendszer gyártásánál új technológiát vezetett be. A koextrudálás következtében a termék két, egymástól el nem választható réteget alkot. A belső (váz) rétegre extrudálják a külső (színezett) réteget. Az új technológia alkalmazásával az egyes rétegek fizikai és kémiai paraméterei  optimalizálhatók (a belső rétegnél a mechanikai ellenállás megnövelésével, a külső rétegnél az UV-állóság és a felület fényességének fokozásával.

A rendszer jellemzői

 1. Kontinentális (mély) félkör szelvényű profil
 2. Az ereszcsatornát erősítő peremezés
 3. Befelé hajló, az esővíz átbukását megakadályozó külső perem
 4. Dupla vízorros betorkolló csonk
 5. Szabad lineáris hőtágulást biztosító összekötő idom
 6. Jó minőségű EPDM gumitömítések
 7. Több fajta, a rögzítés helyének megfelelő csatornatartó
 8. Változtatható nyílásszögű külső szeglet

Használati előnyök

 1. Esztétikus megjelenés.
 2. Széles színválaszték.
 3. A jó minőségű alapanyagnak köszönhető hosszú élettartam.
 4. 15 év garancia.
 5. Nagy mechanikai tartósság.
 6. Az egységes külső lehetővé teszi a különböző méretű rendszerek egy épületen belüli alkalmazását.

 

 

Színválaszték

Ral  

Színválaszték

Galeco PVC
      100/50 125/80 150/80 150/100 170/100 190/125
                 
~ RAL 8019 V Sötétbarna  
~ RAL 9010 W Fehér      
                 
~ RAL 7035 G Világosszürke         Light-grey  
                 
                 
~ RAL 7021 A Grafit
Graphite  
Graphite Graphite Graphite    
~ RAL 8017 K Csokoládébarna     Chocolate bronze Chocolate bronze    

Az alábbi szöveg a törvény értelmében nem minősül ajánlattételnek, kizárólag termékismertetőként szolgál.