Terjeszkedés

A térbeli, időbeli, mennyiségi és választék terén fellépő akadályok legyőzése érdekében a GALECO egy speciális rendszert dolgozott ki termékeinek forgalmazására. Lengyelország területén nyolc értékesítési iroda található Gdyniában, Katowicében, Płockban, Poznańban, Puławyban, Tarnówban, Varsóban és Wrocławban. Ez a területi eloszlás lehetővé teszi ügyfeleink optimális ellátását és kiszolgálását, valamint teljes rugalmasságot biztosít.

A megrendelések összességét a megfelelő kereskedelmi irodában képzett értékesítési munkatársaink koordinálják és dolgozzák fel.   Az összes iroda saját raktárkészlettel rendelkezik.

Galeco  kiterjesztette tevékenységét azokon az export piacokon belül is, ahol már 2001 óta jelen van. Stratégiailag számunkra Délkelet-Európa piacai az elsődlegesek. Magyarországon a GALECO Hungária, Szlovákiában a GALECO Szlovákia, Ukrajnában a GALECO Ukrajna működik, Fehéroroszország, Bulgária, Cseh Köztársaság, Románia, Moldova, Litvánia, Lettország, Oroszország, Kazahsztán, Törökország, Izland és Szlovénia területén pedig ezeken a piacokon vezető forgalmazók képviselnek bennünket.

Készletgazdálkodással Galeco képzett logisztikai szakemberei foglalkoznak, akik folyamatosan figyelemmel kísérik az  értékesítési irodák készlettartományát. Ennek köszönhetően biztosítva van a zavartalan áruforgalom a cég és az ügyfelek közt.